Tots tenim un Petit Príncep a dins

per Aida Solà i Concustell, 4 d'octubre de 2015 a les 21:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 d'octubre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
TEATRE. Presentat per la productora La Perla 29, Àngel Llàcer i Manu Guix, aquest cap de setmana aterrava al Teatre Kursaal el musical "El Petit Príncep".   EL PETIT PRÍNCEP, D'ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Antoine de Saint-Exupéry
va néixer a Lyon el 29 de juny de 1900. El 1920 va entrar a les Forces Aèries del servei militar, on Antoine va descobrir que l'aviació era una de les seves grans passions. L'any 1920 va començar a treballar per la companyia aèria Latécoère en què va fer diferents rutes aèries per Àfrica i Sud-amèrica. El 31 de juliol de 1944 va sortir en missió des de Còrsega i ja no va tornar mai més.

"El Petit Príncep" és l'obra més coneguda d'Antoine de Saint-Exupéry. La història narra la trobada i les converses d'un nen i un aviador i com aquestes li fan replantejar la seva vida d'adult. Sota l'aparença d'una obra per a nens, també hi trobem un conte poètic i filosòfic. El Petit Príncep ens convida a trobar el nen que tots portem dins i que poques persones recorden.


EL PETIT PRÍNCEP, EL MUSICAL

El musical "El Petit Príncep" és una versió molt personal d'Àngel Llàcer i Manu Guix, ja que ambdós posen el seu estil en una història molt substanciosa i poètica com és el conte d'Antoine de Saint-Exupéry. Així doncs, Llàcer i Marc Artigau han extret l'essència de la història i Manu Guix ha transformat el conte en un seguit de cançons melancòliques i enganxoses, entre les quals n'hi ha alguna d'extraordinària.

Foto: La Perla 29

I Àngel Llàcer, com a director, no només ha adaptat l'obra original, sinó que l'ha impregnada del seu to desacomplexat. Cal dir que és un cartell excel·lent, tant des del punt de vista interpretatiu com vocal. El muntatge té un repartiment magnífic, començant pel jove intèrpret del Petit Príncep i l'aviador, Ivan Labanda, i acabant pels personatges secundaris com  Elena Gadel, Xavi Duch i Marc Pociello  I aquests dos últims, Duch i Pociello, podríem dir que aporten el toc divertit i virtuós del musical; mentre que Gadel aporta el to romàntic d'"El Petit Príncep".

En definitiva, "El Petit Príncep" és un espectacle que enlluerna a petits i grans. Els més grans, segurament, trobaran al·licients en cada frase; mentre que uns altres reflexionaran sobre petits detalls oblidats que, de tant en tant, està bé que ens els recordin.

Foto: La Perla 29



Participació