"Antología desordenada", la darrera gira de Joan Manuel Serrat

per Aida Solà Concustell, 13 de setembre de 2015 a les 22:06 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de setembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 MÚSICA. Aquest 2015 es celebren els 50 anys de la primera actuació de Joan Manuel Serrat. Des d'aquell 18 de febrer de 1965, el cantautor ha portat les seves cançons per mig món, essent un dels cantants catalans de més prestigi en l'àmbit internacional. Aquest diumenge a la tarda, Serrat ha presentat "Antologia desordenada" al Teatre Kursaal. 
Amb una il·luminació i un so impecable, el Kursaal s'ha convertit durant dues hores en un escenari artístic que ha sabut estar en tot moment a l'altura del concert. L'espectacle, però, l'ha fet més especial un públic entregat que ha acompanyat a Serrat a gairebé cada cançó i que xiuxiuejava les seves lletres sense tapar la veu del cantant.

Durant el concert, Serrat ha fet un recorregut al llarg de la seva carrera professional. Es tracta d'un concert construït amb cançons de diferents èpoques en què cada cançó constitueix una peça del llarg camí que el cantant ha recorregut durant aquestes últimes cinc dècades.


Foto: www.jmserrat.com

L'harmonia també la creava Ricard Miralles al piano, José Mas Kitflus al teclat, Vicente Climent a la percussió, David Palau a la guitarra i Ray Ferrer al contrabaix. Un conjunt que ha sabut treure el millor de les seves melodies per acompanyar al mestre.

Cal dir que  el cim del concert ha estat amb les cançons "Mediterráneo", "Machado" i "Paraules d'amor", moment en què Serrat ha unint el ventall generacional de tots els assistents.

 

 
    Participació