«El país que volem construir»

per Ivet Castaño, 10 de juny de 2014 a les 10:57 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de juny de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
A menys de mig any perquè el poble català sigui cridat a les urnes i a exercir la democràcia en clau de vot, cal continuar remant fort, més que mai, des de tots els àmbits i sectors per aconseguir posicionar el nostre país al lloc que li pertoca.

Tenim els sis mesos més interessants i captivadors que mai haguéssim pensat, però sobretot els més importants. Després de 300 anys, Catalunya torna a tenir la oportunitat de ser lliure i sobretot el més important: la oportunitat de decidir el seu futur com a país. Necessitem doncs, sumar el màxim de complicitats, per poder fer pinya, fer taca d’oli i que tothom sàpiga que cal anar a votar i el que decideix el sentit del seu vot.

El procés imparable de conferències, xerrades, taules rodones que s’estan duent a terme a tants indrets del nostre país per esvair dubtes i qüestions és impagable. Voluntariat en la màxima expressió, persones anònimes que estan convençudes que és el projecte de la seva vida i amb il•lusió, perseverança i dedicació hi esmercen totes les hores que poden. Aquest esforç, segur, que ha de tenir recompensa, un país que té persones al seu servei, és un país mereixedor de la seva llibertat.

Des de la convicció de sumar en aquest projecte col•lectiu, també des de CDC Bages hem volgut organitzar un cicle de conferències amb el títol "El país que volem construir. Convergència t’ho explica". Parlem de quins i com han de ser els pilars bàsics del nou estat català i toquem temes tant rellevants com la hisenda pròpia, l’economia, les relacions Catalunya-Europa... Ja han passat pel cicle la M. Dolors Feliu, experta en dret constitucional, en Joan Iglesias, director del programa per a la definició d’un nou model d’Administració Tributària Catalana o en Carles Viver Pi i Sunyer, president del Consell Assessor per a la Transició Nacional. Cada mes ponents de primera línia comparteixen escenari amb una persona destacada del Bages que presenta la conferència. Amb les eines i els instruments que ens permeten tenir arguments sòlids, clars i segurs podrem fer front als reptes de futur que té el nostre país. Ens preparem com a societat per poder ser també transmissors de coneixement i canviar el marc conceptual en el qual hem viscut fins ara.

Arxivat a:
Opinió



Participació