Glòria Ballús, Núria Picas i la PAHC Bages, premis Oleguer Bisbal 2014

per El Pou, 24 d'abril de 2014 a les 11:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 d'abril de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
NOTÍCIES DEL POU. L'acte d'entrega es farà aquest dimecres, 30 d’abril, a la Sala d’Actes del Centre Cultural del Casino, a dos quarts de nou del vespre.El lliurament dels premis serà l'acte central de la celebració dels 27 anys de la revista El Pou de la gallina.
Els Premis Oleguer Bisbal han estat escollits com sempre per votació popular entre els lectors de la revista. Els guardons d’aquest any, modelats per Aurora Pérez sobre el personatge creat pel dibuixant Manel Fontdevila, s’atorguen a la musicòloga i cap de Protocol de l’Ajuntament Glòria Ballús i Casòliva, (Premi Oleguer Bisbal 2014 a la “manresana més manresana”), a la corredora de curses de muntanya Núria Picas i Albets (Premi Oleguer Bisbal 2014 a la manresana del Pou), i a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i el Capitalisme PAHC Bages (Premi Oleguer Bisbal 2014 als manresans d’actualitat).






Participació