«M'agrada molt la teva cigala»

per El Pou, 21 d'abril de 2014 a les 13:04 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 d'abril de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 Lectura de contes humorístics el proper dijous 24 d’abril a les 20:30 al bar City Arms.
Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, el proper dijous està prevista una lectura de contes en clau humorística, irònica i satírica protagonitzada per contes de Quim Monzó, Pere Calders, Jesús Moncada i Sławomir Mrożek.

Els autors: Pere Calders, Quim Monzó,Sławomir Mrożek i Jesús Moncada


A partir de les 20:30 al City Arms (C/ Canonge Montanyà, núm. 4 de Manresa, davant de l’Ítaca) podreu gaudir de contes pertanyents als reculls El perquè de tot plegat, Mil cretins i Uf, va dir ell de Quim Monzó, de Cròniques de la veritat oculta de Pere Calders, de El Cafè de la Granota de Jesús Moncada i de L’arbre de Sławomir Mrożek. La lectura anirà a càrrec de Paulalba, Carles Morell i Sara Serrano Valenzuela, que us presentem a continuació.

(Advertim als menors de 18 anys que no es garanteix la racionalitat ni les formes, sinó més aviat l’humor, la ironia, la sàtira i sobretot l’absurditat.)

  
Paulalba
Sabadell, 1992. Estudiant de Filologia Catalana a la UAB, també estudia llengua de signes. És una àvida lectora, escriu des de petita i ha guanyat alguns premis literaris infantils i juvenils. A l’institut va fundar la revista Inconformist@s, que es va fer gran a la universitat. Fa quatre anys es va llençar a escriure poemes i els ha reunit en el recull Vull sortir d’aquí. També he col·laborat amb el 15M i amb la Festa de la Diversitat de Sabadell, fent discursos i manifestos.
 
Carles Morell
Artés, 1992. Poc després de fer l’entrada al món ja seia davant de l’Olivetti de la seva iaia Hermínia. Ara està fent l’últim curs de Filologia Catalana a la UAB, on treballa a la base de dades Traces, fa pràctiques al grup de recerca del GELCC i estudia l’obra del poeta terrassenc Eudald Puig. També coordina la secció de Cultura d’El Pou Digital de Manresa i és redactor i corrector de la revista Inconformistes. Fins ara, ha escrit el recull de contes El bull que et falta (finalista del XLIX Premi Joaquim Ruyra), els llibres de poemes La pell que mudes i Escola de cecs i la novel·la El geni i la dèria. Actualment està escrivint, entre d’altres, unes memòries.
 
Sara Serrano Valenzuela
Manresa, 1990. ​Llicenciada en Filologia Catalana. Pul·luladora professional i addicta​ al cafè,​ la literatura,​ ​​el teatre,​ el cinema i ​algunes músiques​. ​Opina mensualment a El Pou Digital i col·labora en recerca de documentació i gestió de xarxes socials ​a Visat, Revista de Literatura i Traducció del PEN Català. 



Participació