No!

per Ivet Castaño, 8 d'abril de 2014 a les 10:43 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'abril de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
A les portes d’un episodi més en el camí cap a les nostres llibertats, sembla ser, molt previsiblement, que haurem d’apel•lar per enèsima vegada a la democràcia en ple segle XXI.

Com va dir el President durant l’acte central del centenari de la Mancomunitat de Catalunya, ‘diran ‘no’ a una llei, però aquest ‘no’, no podrà aturar la voluntat del poble de Catalunya’. Els nostres diputats catalans aniran a Madrid amb tota la voluntat d’entesa i de pacte i a partir del 8 d’abril, continuarem dibuixant l’escenari que ens permeti a tot el poble de Catalunya anar a votar el dia 9 de novembre de la forma més pacífica, democràtica i legal. Perquè arribats a aquest moment, tothom és plenament conscient que no hi ha volta enrere, que ja no hi ha aturador. Que el que està passant a Catalunya, no és la dèria d’uns pocs, sinó la voluntat de molts.

Les males arts contra Catalunya continuen. L’ofensiva cada vegada és més clara, contundent i ramificada. Fa uns dies escoltàvem les acusacions contra l’Assemblea Nacional Catalana i la denúncia de la seva presidenta així com també el cas dels jutges catalans que es van significar a favor de la consulta sobiranista catalana. En tot cas, exemples, que posen en evidència ‘el saber fer’ antidemocràtic, de la manca de llibertat d’expressió i per tant, d’anar contra la voluntat de deixar votar lliurement a un poble. Sembla del tot incomprensible, ser membre de la unió europea amb aquests valors. Talment queda en evidència la pàtina d’un règim que suposadament, s’havia d’haver superat.

Els catalans no anem en contra de ningú, tan sols demanem respecte. Respecte a la nostra llengua, a la nostra cultura, al nostre poble, a les nostres llibertats. I d’això nosaltres, hi entenem molt. Si ens haguessin respectat, avui no estaríem en aquest punt de la nostra història. Per tant, després de 300 anys, continuarem tossudament alçats fins al final.



Arxivat a:
Opinió



Participació