Taula rodona sobre el futur de la Torre Lluvià

per El Pou, 3 d'abril de 2014 a les 13:03 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 d'abril de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
NOTÍCIES DEL POU. Es va fer el passat dimecres, 2 d’abril, a la Sala d'Actes del Centre Cultural del Casino.
Dins del cicle "Temes del Pou", la taula rodona va comptar amb la presència d’ Antoni Armengol , de l'Escola Agrària de Manresa; Ignasi Cebrian , president de Meandre; Florinda Plans , de l'Associació L'Era; Jordi Serracanta , regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Manresa, i Pere Vidal , arquitecte.
En el mateix acte es va presentar el número d’abril de la revista El Pou de la gallina , que ofereix un reportatge sobre els possibles usos de la Torre Lluvià, en fase de reconstrucció. D'altra banda, el personatge entrevistat a fons és Xavier Ferràs Hernández , enginyer i degà de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la UVic.La rehabilitació de la Torre Lluvià entra dins d’una estratègia global de ciutat en què l’Anella Verda n’és una part essencial i la Torre una icona. Un projecte ambiciós, perllongat en el temps, que implica l’Ajuntament i diferents entitats i empreses per treure’n rendiment i fer-ne, entre altres usos, un centre modèlic d’interpretació i promoció de l’entorn natural i agrícola més proper.

Foto: Arxiu MeandreParticipació