Pastora sedueix a Stroika

per Judit Barea, 6 de maig de 2012 a les 20:39 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de maig de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
MÚSICA. El grup de pop electrònic va portar fins a Manresa l'energia i la vitalitat dels seus directes. La banda de Dolo Beltrán i els germans Riba va aprofitar l'ocasió per presentar el seu nou senzill 'Una altra galàxia', inclòs en el seu proper disc, cantat en català. 
Com una història d’amor. Així es pot descriure la relació entre el públic manresà i el grup de pop electrònic Pastora, o més concretament, amb la seva cantant, la polifacètica Dolo Beltrán. Aquesta relació va quedar més que demostrada en el concert que els barcelonins van oferir, dissabte passat a la sala Stroika de Manresa.


Davant d’un públic no gaire nombrós, encara que sobradament entregat, la banda va repassar alguns dels temes més populars de la seva carrera, des de l’àlbum 'Pastora' (2004) fins al recent 'Un viaje en noria' (2011). Aquest recorregut, però, també va deixar lloc per a la presentació del nou senzill del grup, el tema 'Una altra galàxia', extret de l’àlbum homònim i que suposa el primer disc editat completament en català per part d’aquesta formació.

Durant prop de dues hores, el grup de Dolo Beltrán i els germans Riba (Pauet, Caïm i Angel·led) va donar una lliçó de vitalitat i energia que va deixar imatges tan curioses com ara la d’Angel·led Riba ballant completament entregat alhora que feia alguns dibuixos o la de la cantant saltant per l’escenari enfilada en uns talons impossibles o fent anar un hula-hop. I és que els concerts de Pastora van més enllà de l’aspecte musical ja que un dels valors que potencien més intensament és el component visual. En aquest sentit, cal destacar l’aportació de l’il·lustrador Pauet Riba en el control de les videoprojeccions que acompanyen cadascuna de les peces i que atorguen al concert una categoria d’espectacle complet.


Participació