Nit de riures amb David Guapo

per Aida Solà, 5 d'octubre de 2013 a les 15:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 d'octubre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
TEATRE. El monologuista i cantant David Guapo va actuar el divendres 4 d'octubre al Teatre Kursaal de Manresa per presentar el nou espectacle "Que no nos frunjan la fiesta". La sala es va omplir de gom a gom i es va farcir de complicitats i somriures.
Era divendres, 4 d'octubre, gairebé les nou del vespre i el Teatre Kursaal de Manresa ja havia col·locat una cadira i una guitarra per rebre el David. Guapo, de cognom.

Ja se sap que riure és gratificant, però no és unitat de pagament. O sigui que els assistents van pagar l'entrada per moure cadascun dels quinze músculs facials, el diafragma o altres músculs del pit i l'abdomen durant aproximadament dues hores. Ja sigui com a exercici substitutiu del gimnàs, per mer oci o per enamorament del protagonista.

El Kursaal estava ple de gom a gom, no va quedar cap butaca buida. No hi ha crisi? Sembla que el públic sap bé quines són les seves prioritats i que el fenomen abans descrit, conegut com a riure, no es reserva tan sols a terrasses amb amics. És un bé de primera, segona o tercera... però de gran necessitat.

El monologuista i cantant David Guapo

Pel que fa a l'artista que protagonitzava el muntatge, el seu conegut verb "frunjir" i la seva guitarra van ser els clàssics acompanyants. A més, David també va fer un repàs dels successos d'actualitat a Espanya i que preocupen, o no, al poble.

La improvisació i la simpatia personal van tenir un valor important. Per exemple, incrementar (i ho dic en un sentit literal) les ganes d'orinar de dos dels assistents. Això n'és només una mostra. També va destacar la ja coneguda habilitat del còmic per inventar cançons amb paraules soltes. A Manresa, alguns dels mots que van fer més fortuna van ser  "rentadora" i "colibrí".
Arxivat a:
Cultura, guapo, david, amb, riures, nit, TEATRE



Participació