Exibis 2012

per Marc Ávalos, La Vineria, 31 d'agost de 2013 a les 00:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 d'agost de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
VINS. L’Exibis 2012 és un vi jove que indubtablement millorarà any rere any. En aquesta segona anyada ja es percep, de forma notòria, aquest canvi positiu respecte el 2011.  A la vista presenta una capa de color, intensa i fosca, amb un ribet violaci molt bonic, fruit de la seva joventut.

En nas trobem aromes de fruites vermelles i negres madures, combinades amb tocs d’herba fresca i espècies. En boca té una entrada suau i vellutada, amb un taní dolç i madur, que va acompanyat d’una bona acidesa que refresca el conjunt. D’aquesta anyada 2012 s’ha fet una producció de 4.000 ampolles.


Can Serra dels Exibis és una nova finca situada al terme municipal de Navàs. És un dels últims projectes que s’ha incorporat a la DO Pla de Bages. Tot just és en la seva segona anyada. Aposten per les varietats locals com la Mandó i la Sumoll, tot i que també cultiven Cabernet Sauvignon. Practiquen una viticultura ecològica, malgrat que no disposen encara del certificat CCPAE. Han començat a fer preparats biodinàmics, pensant ja en el futur.


Arxivat a:
Cultura, Navàs, vins, VINS



Participació