Etiqueta partits

Els partits d’esquerres es preparaven per tornar a l’Ajuntament

FA 25 ANYS. Quan faltaven dos mesos per a les eleccions municipals, els partits situats a l’esquerra del PSC intentaven guanyar el terreny perdut els darrers anys, a causa de la divisió i l’atomització. Les quatre candidatures que volien disputar-se l’espai eren l’Esquerra Nacionalista de Manresa (ENM), el Col·lectiu d’Unitat Popular (CUP), Iniciativa per Catalunya (IC) i el Partit dels Comunistes de Catalunya (PCC).

«El federalisme que defensem seria bo per a Catalunya i per a Espanya»

ENTREVISTA. Josep Gonzàlez Cano és el primer secretari de la JSC Manresa i el viceprimer de la Federació de les Comarques Centrals. Número 13 a les últimes eleccions municipals pel PSC, estudia Ciències Polítiques a la UAB. Ens parla de la situació del PSC i de l'actualitat política. Gonzàlez representa a Manresa una vintena de joves manresans que són a bord del projecte socialista jove al municipi.

Les joventuts manresanes remenen els duros de l'Ajuntament

DEBAT. Els dirigents de les joventuts polítiques de la ciutat i la comarca expressen la seva postura respecte dels pressupostos d'enguany, que només reserven 300.000 euros per a noves inversions a la ciutat, seguint el cicle de debats que va iniciar El Pou Digital
Pàgina 1 de 1
  
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.