Etiqueta corrupció

'Poder absoluto': teatre antisistema ben cosit

CRÍTICA-TEATRE. L'actualitat política sembla haver esbatanat les portes dels teatres de la mà del fill de Montserrat Carulla, Roger Peña-Carulla, que ha escrit 'Poder absoluto', el seu primer text dramàtic. La corrupció moral i les clavegueres de la política emergeixen en una mena de teatre de denúncia que té el terreny aplanat per culpa del context. L'obra ha causat un cert impacte per les Espanyes. I ha agradat al Kursaal, amb una ovació prolongada.

«Posar l'atenció sobre els polítics pot ser una maniobra de distracció»

ENTREVISTA. Conversem amb Manuel Cruz (1951), catedràtic de filosofia contemporània de la Universitat de Barcelona, que va participar en el cicle de conferències filosòfiques "Pessics de saviesa" al Casino. Cruz va guanyar l'any passat el Premi Internacional d'Assaig Jovellanos amb l'obra "Adiós, historia, adiós". El filòsof ha guanyat altres premis com a assagista i és articulista de "El País". Amb ell parlem de la situació crítica del moment polític.
Pàgina 1 de 1
  
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.