Etiqueta comunicació

«Els meus pares sempre deien: A casa pot faltar de tot, menys el somriure i el bon menjar»

ENTREVISTA. Miriam Santamaria Brichs és la nova presidenta de Pimec Jove Catalunya Central, actualment treballa com a directora de comunicació corporativa "freelance" per a Mútuacat i Puigdellívol. Geògrafa, meteoròloga i periodista, fa previsions del temps a Twitter, Facebook i el seu canal de Telegram @meteolook. 

Núria Closas. Des de Quito (Equador)

D'AQUÍ I D'ALLÀ. A l’Equador el sol surt a les sis del matí i s’amaga a les sis de la tarda cada dia de l’any. Diuen que hi ha hivern i estiu, però, després d’un any de viure a Quito, començo a sospitar que no és veritat. 

Entrevista a Eva Bach, autora del llibre 'Educar per estimar la vida'

Aquest dijous, 23 de novembre a les 18h. a l'Auditori Plana de l'Om, Eva Bach i Montse Jiménez presentaran el document "17 per capgirar el 17" (17 punts per ajudar els adolescents a capgirar emocions difícils) i intentaran donar respostes a les preguntes que es fan els nens i nenes, les famílies i els educadors sobre què està passant a Catalunya en els darrers mesos.
 

Present i futur del periodisme a Manresa

REPORTATGE. La revolució tecnològica, el regnat d’Internet, l’adveniment fulgurant i la puixança de les xarxes socials, la profunda crisi econòmica i la conseqüent caiguda en picat dels ingressos publicitaris o l’intrusisme professional són alguns dels ingredients d’un còctel explosiu que fa que el sector del periodisme estigui canviant a marxes forçades.

«El dubte no et deixa avançar, si tens clara una cosa, fes-la»

EMPRESES. L’àgencia de comunicació i relacions públiques Briefing fa vint-i-tres anys que manté intactes la il·lusió de l’inici. Un negoci innovador que en els últims anys s’ha especialitzat en Dreamaking, és a dir, en detectar i fer realitat els somnis dels seus clients.  Núria Cabrera, la propietària d’aquesta empresa, és una emprenedora amb anys d’experiència, una defensora de l’essència d’aquesta paraula molt abans que es poses de moda.

Pàgina 1 de 1
  
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.