merlot
25/02/2021
Joan Tomasa Garroset, sommelier de Vins Tomasa
El Josep Codina, amb criteris moderns per a varietats clàssiques (Cabernet, Merlot, Syrah o Picapoll) criteris d’agricultura ecològica i lleugeres connotacions d’agricultura biodinàmica–, produeix vins de molt alta qualitat dins del Bages. El més nou és el Thor negre 2019, vi jove i germà petit del Murallius.
04/12/2020
Jaume Pont, sommelier de Setè Cel
La novetat del celler. Un vi més jove, modern i accessible. El nom li ve per la situació de les vinyes, Aguilar de Segarra, la zona més a l’oest del Bages. És un vi molt interessant, ja que defineix molt bé tots els elements que intervenen en el producte final.
01/11/2020
Pilar García, sommelier del restaurant Las Vegas
Vi nou de la família Roqueta, que, amb la seva vocació per expressar en els vins el seu paisatge, ha reconduït l’antiga criança i l’ha modernitzada amb la varietat autòctona comarcal Mandó.
28/02/2020
Pilar García, sommelier de Las Vegas
10/10/2019
Sergi Blanqué, sommelier de 1834 El Terrer Santpedor
21/06/2019
Jaume Pont, sommelier d’El Setè Cel
02/11/2018
Jaume Pont, sommelier de Setè Cel
25/04/2018
Jaume Pont, sommelier del Setè Cel
10/05/2017
Marc Maldonado, sommelier d'Oller del Mas
09/02/2017
Jaume Pont, sommelier de Setè Cel
09/01/2017
Marc Ávalos, sommelier de La Vineria
Pàgina 1 de 0