Etiqueta internet

Manresa ja és una ciutat intel·ligent

TEMA DEL MES. Hi ha consens a definir el concepte ciutat intel·ligent –"smart city"– com una gestió més eficient dels serveis i recursos d’un nucli urbà gràcies a l’ús de les noves tecnologies. Manresa porta temps dotant la ciutat de sensors –en pàrquings, fanals, carrers, semàfors, edificis…– per obtenir dades en temps real. La capital del Bages forma part de la primera Smart Region d’Europa i acredita satisfactòriament l’adopció de la tecnologia en la gestió municipal.

«Els infants han de jugar, manipular. Les noves tecnologies només han d’intervenir quan aportin coses diferents»

ENTREVISTA. Ramon Barlam Aspachs és màster en Comunicació Interactiva, Telemàtica i Multimèdia, llicenciat en Geografia i Història, membre actiu de l’equip TIC i Educació de l’ICE i un dels impulsors, president i ara soci de LaceNet. El 1996 va rebre el Premi Bages de Cultura. Va ser un dels organitzadors del Congrés Internacional Cardener 97.
Pàgina 1 de 1
  
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.