Etiqueta entrevista nacional

«Alguna cosa ha grinyolat en la gestió municipal»

ENTREVISTA. El Pou Digital enceta la cobertura de notícies des de la comarca del Berguedà, conscients que sovint no en tenim prou de saber què fem nosaltres, sinó que ens cal saber què fan els veïns. Per començar aquesta sèrie, entrevistem l’alcalde de Berga, Juli Gendrau, el berguedà amb més poder dins de CDC.

«L'immigrant, de vegades, és més conservador aquí que no pas al seu país per no sentir-se agredit»

ENTREVISTA. Parlem amb Xavier Rius Sant, periodista especialitzat en immigració i autor del llibre Xenofòbia a Catalunya. Rius trenca tòpics bonistes sobre la immigració, però alerta de moviments com els de PxC. Amb Rius també parlem de les agressions que van succeir a l'exterior de la sala Stroika. 

«El socialisme no es pot ni s'ha de sentir incòmode dins d'Òmnium»

ENTREVISTA. En la segona part de l'entrevista, la presidenta d'Òmnium, Muriel Casals, defensa que l'entitat té bones relacions amb el socialisme català malgrat la deriva políticament reivindicativa dels últims anys d'Òmnium. Casals també defensa les retallades del govern i descarta entrar algun dia en política. En la primera part, Casals va reconèixer les motivacions independentistes de l'entitat.

«Òmnium té vocació independentista»

ENTREVISTA. La presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, estrena la secció d'entrevista nacional, un espai destinat a conversar amb les personalitats més significatives d'aquest país vinculades al món de la política, ja sigui directament o des de la societat civil. Dimecres oferirem la segona i última entrega de l'entrevista a Casals.
Pàgina 2 de 2
< Anterior 
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.