Etiqueta ecològic

La Diferenta 2016

VINS DEL BAGES. Macabeu 85 %, Sumoll i altres. Primera anyada dins la DO Pla de Bages. Projecte de tres socis de fa vuit anys que han recuperat quatre hectàrees de vinya vella en terrenys situats entre Navàs, Súria i Manresa. Vinya totalment ecològica, pensant ja en la biodinàmica. 

Fruites de secà i cereals a Sant Pere Sallavinera

DEL TROS AL PLAT. A l’Alta Anoia, concretament al nucli de la Llavinera, que forma part del terme municipal de Sant Pere Sallavinera hi trobem cal Torra. El Joan Prat i la Fàtima Brunet són les cares visibles de Fruits del Secà. El Joan és fill d’una família dedicada al cultiu de cereal i a la ramaderia porcina.

L’Obaga de l’Agneta: Oli verge extra ecològic i de proximitat

DEL TROS A LA SENALLA. Entre can Poc Oli i el barri dels Comtals, dins de la serra de Montlleó, trobem la finca de l’Obaga de l’Agneta. Des de l’any 1600 pertany a la família Pinyot. Té unes 40 hectàrees, la major part de bosc i unes 12 de cultivables. Des dels seus inicis s’hi ha fet cultiu de cereals, vinya i oliveres.

Pàgina 1 de 1
  
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.