Etiqueta centre

El nou comissionat vol fer revifar un centre històric somort

REPORTATGE- Coincidint amb la remodelació dels càrrecs municipals i l’entrada d’ERC al govern, l’Ajuntament va nomenar Adam Majó  comissionat del Centre Històric de Manresa amb l’objectiu d’iniciar actuacions destinades a revitalitzar-lo. En les primeres setmanes de treball, l’exregidor de la CUP recapta informació de tots els àmbits amb la intenció d'engegar, tan aviat com sigui possible, actuacions al voltant de l’habitatge, l’activitat econòmica, la situació social i l’espai urbà.

«Caldria unificar definitivament el CEM amb el Gimnàstic de Manresa»

ENTREVISTA. José Luis Correa Busto és el president del Centre d’Esports Manresa. Diu que Vol millorar el futbol base local amb la unificació del seu club amb el Gimnàstic de Manresa. A més de mecenes del club manresà, aquest empresari argentí, resident a Vacarisses, és gerent de l’empresa d’Abrera Proto-Tech System SL, fundada l’any 2004 a Barcelona i dedicada a la fabricació de prototipus per a grans empreses automobilístiques tant de models com d’utillatges de control o d’estampació.

Pàgina 1 de 1
  
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.