Sumoll
04/10/2021
Marc Ávalos, sommelier de La Vineria
Us presento una de les últimes novetats de Vinyes d’Empremta, de Navàs, un celler que any rere any creix en finesa de les seves microvinificacions. El 2019 va ser una anyada càlida, però tot i així la frescor d’aquest vi és magnífica.
19/09/2021
Marc Maldonado, sommelier d’Oller del Mas
Vi tribut a la primera pubilla d’Oller del Mas: Ròmia Oller, i 1a generació (1281-1308). Elaborat amb varietats autòctones: carinyena, garnatxa, sumoll, mandó i picapoll negre. Així obtenim tipicitat i identitat bagenca.
23/06/2021
Jaume Pont, sommelier de Setè Cel
Un dels últims cellers que s’han incorporat a la nostra DO Pla de Bages té com a objectiu elaborar vins singulars amb les varietats més representatives de la zona. Tot i que utilitzen raïms com Chardonnay, Syrah i Merlot, també planten Sumoll, Picapoll negre, Garnatxa, etc.
24/05/2021
Pilar García, sommelier de Las Vegas
Segurament el vi jove del Bages més guardonat i més ben puntuat per la crítica especialitzada. S’ho mereix. I acaba de sortir al mercat a finals de març.
03/02/2021
Marc Maldonado, sommelier de l’Oller del Mas
L’any 1497 trobem documentat el nom de Càndia Oller, una de les primeres pubilles de l’Oller del Mas. Avui, la generació 36 li ret homenatge batejant un vi experimental del celler amb el seu nom.
09/04/2020
Jaume Pont, sommelier de Setè Cel
28/02/2020
Pilar García, sommelier de Las Vegas
27/01/2020
Joan Sala, sommelier de Vins Alsina
17/09/2018
Pilar García, sommelier de Las Vegas
16/03/2018
Sergi Blanque, sommelier d’El Terrer 1834, de Santpedor
21/12/2017
Joan Sala, sommelier de Vins Alsina
10/08/2017
Marc Àvalos, sommelier de La Vineria
09/01/2017
Marc Ávalos, sommelier de La Vineria
14/12/2016
Josep Pelegrín, sommelier d'Escola Joviat
Pàgina 1 de 0