Primera victòria de l’Artés a domicili

per Alex Alegre, 8 d'octubre de 2012 a les 01:28 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'octubre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
BÀSQUET. Els homes de Jordi Estany van derrotar al CB Vic per 60-75, sumant així la segona victòria de la temporada. Els artesencs van dominar el partit des de l’inici, liderats per l’encert d’Oriol Sensat (6/10 en triples), que va anotar 4 triples sense error en el primer quart. Estadístiques del partit
Resultats i classificació

Els locals es van mostrar erràtics, anotant tan sols 12 punts en el primer període, per 26 dels visitants. L’Artés va seguir manant sobre la pista, superant els 20 punts de diferència sobre un rival incapaç de superar la defensa artesenca. A la mitja part el marcador reflectia un contundent 27-48.

Al tercer període els locals van aconseguir entrar en el partit, però els dels Bages es mantenien concentrats i consistents en defensa, i l’intent de millora dels locals quedava en un 13-16, que deixava un gairebé definitiu 40-64 a falta de deu minuts per jugar. En l’últim quart els artesencs es van relaxar en defensa, i això ho van aprofitar els locals per anotar 20 punts i arreglar el marcador final: 60-75.

Amb aquesta victòria el CB Artés es situa amb un balanç de 2 victòries i 2 derrotes.

Oriol Sensat va ser el màxim anotador de l'Artés amb 21 punts i 6 de 10 en triples. Foto: basketvalles