Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de febrer de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Vi elaborat a partir de les varietats Garnatxa, Sumoll, Samsó i Syrah. Fermentació amb llevat propi. Maceració de 25 a 30 dies amb les pells. Envelliment de cinc mesos en botes de roure francès i sis mesos en ou de ciment per finalitzar en ampolla sis mesos més, al celler, a temperatura constant. Climatològicament, l’any 2018 va tenir un hivern molt fred i plujós. La primavera insòlitament freda i plujosa. I l’estiu va ser més fred i sec del que és habitual, aspectes que van provocar una maduració tardana i molt equilibrada del raïm. Vi brillant de color vermell cirera de capa mitjana amb reflexos granatosos. Aromàticament és net i complex, i en destaquen les notes de fruita vermella amb matisos elegants. En boca, l’equilibri i l’acidesa es compensen d’una manera extraordinària, amb un final amable, que perdura una bona estona. Vi ecològic i vegà, amb una gran personalitat. Com la pubilla Càndia d’aquell 1497.
Preu de venda: 19 euros