‘Voces’, un homenatge al cor del flamenc

per Sara Roy, 27 de gener de 2017 a les 13:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de gener de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
DANSA. Sara Baras va actuar ahir a la nit per primer cop a la Sala Gran del Teatre Kursaal per presentar el seu darrer espectacle, 'Voces'.
La ballarina de flamenc Sara Baras va deixar ahir la Sala Gran del Kursaal ben amunt. Per primera vegada la gaditana va venir a Manresa per presentar el seu nou espectacle "Voces", on amb força i molta delicadesa homenatja a grans artistes del flamenc com ara Camarón de la Isla, Paco de Lucía, Enrique Morente i Carmen Amaya.

Amb un gran recorregut, Sara Baras s'ha convertit en una figura imprescindible en el món de la dansa-flamenc. Més de 30 anys trepitjant fort els escenaris i més de 4.000 representacions amb la seva companyia.




Sara Baras arriba ara amb aquest bonic espectacle,"Voces", el qual es va estrenar al prestigió
s teatre Champs Elysées de París on rep impuls per iniciar una gira passant per Londres, Tokio, Hong Kong i Nueva York.


Un espectacle que deixa enrere el dol i es centra en la celebració de tot el que aquestes grans figures han aportat a l'art flamenc i tot el que han significat per a ella.

Aquesta vegada la ballarina ens mostra la seva artista total; ballant, dirigint, coreografiant i creant una escenografia, això , acompanyada d'un sòlid cos de ball, del ballarí i coreògraf José Serrano i dels músics Keko Baldomero (compositor de la música de Voces), J. Jiménez "Chaboli" i Sergio Monroy.

En aquest viatge pel passat i present del flamenc, Sara ens transmet amb elegància la passió del flamenc a través del seu cos, els seus moviments i el seu cautelós zapateo.




Participació