Recordant George Harrisson

per Aida Solà Concustell, 20 de març de 2016 a les 21:28 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de març de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
MÚSICA. Amb les entrades exhaurides, Barcelona Gospel Messengers va actuar dissabte passat a la Sala Gran del Teatre Kursaal per presentar el seu nou espectacle “Be Here Now” un recopilatori de cançons en record del músic britànic i membre de The Beatles, George Harrisson. 
“Be here Now” és la nova gira de Barcelona Gospel Messengers, el grup guanyador del programa de TV3 'Oh Happy Day'. El nou espectacle és una versió de gospel de les cançons d’un dels membres més antics dels britànics The Beatles.

 
L'espectacle va ser una explosió d’energia continua que no va decaure en cap moment. Amb l’esperit de grup i de comunió característica del gospel, les cançons de Harrison passaven, aconseguint des del minut 0 que el públic estigués fascinat gaudint del concert. La música era acompanyada per videoclips antics i missatges de l’artista; tot, amb una única voluntat: transmetre la filosofia de Harrisson. “En un món tant convuls, meravellós i contradictori com el que ens ha tocat viure [...] l’únic canvi real, la única evolució possible és la transformació interior”.
 
Durant l’hora i mitja de durada, el públic va poder escoltar cançons com “Give me Love”, “Sue me, sue you blues” o “While my guitar gently weeps”. Tot i que, el punt més àlgid del concert va ser en la cançó final “My sweer lord”, quan el públic va aixecar-se de les seves butaques i, ple d’entusiasme, va acompanyar amb aplaudiments Barcelona Gospel Messengers.
 
 
 
    



Participació