Regala plaer

per Carla Piqué, 24 de desembre de 2015 a les 08:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de desembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 El Nadal ja és aquí! I els detalls i regals com a mostra d’afecte cap a les persones que estimem, que sentim a prop, en són protagonistes. Ja saps què regalar-li a la teva parella/ amant/ company sexual/ amic especial/ qui sigui? O sí, a tu mateix/a! Avui us proposo una idea que sempre és molt ben rebuda: els productes eròtics. I és que hi ha alguna cosa més bonica que regalar plaer?

‘Kit’ per tenir a la tauleta de nit:

• Preservatius. Protegir-vos i cuidar-vos us permetrà gaudir molt més de la vostra sexualitat. Podeu jugar a experimentar amb diferents tipus de condons: masculí, femení i/o barreres orals, de diferents sabors, rugositats, fluorescents, vegans (sí, sí, vegans), etc.
• Gel de massatge. Recórrer els vostres cossos i estimular-ne cada un dels seus racons amb la suavitat d’un bon gel permet despertar sensacions molt i molt plaents i excitants. A ser un bon amant se’n aprèn, així que aprèn a seduir amb un massatge eròtic que encengui el vostre desig. Qui no voldria aquest regal?

• Lubricant de base d’aigua. Tenir una relació sexual sempre ha de provocar sensacions agradables, així que evita molèsties i dolor! De lubricants n’existeixen per a tots els gustos: més o menys espessos, de mil sabors (ideals pel sexe oral), amb efecte fred o efecte calor que s’activa al bufar lleugerament sobre la pell... Sorprèn a la teva parella!
• Vibrador. Un vibrador pot ser un gran company de viatge en les vostres trobades eròtiques, tant junts com a soles. Escull el que et resulti més atractiu: realista o de fantasia, més o menys gran, diferents formes i colors, tipus de vibracions i intensitat, de doble o triple estimulació, etc. Hem d’acabar amb la idea que serveixen per consolar o per substituir; serveixen per gaudir!
• Literatura eròtica. És dels qui llegeixen abans d’anar a dormir? Llegir literatura eròtica erotitza la nostra ment i ens ajuda a crear imatges, recrear situacions i a desenvolupar la fantasia. A més, ens permet reflexionar sobre molts aspectes de la sexualitat. I si compartiu el mateix llibre?

Us convido que visiteu una botiga eròtica que us resulti atractiva o per Internet i que busqueu allò que més us cridi l’atenció. Busca, remena, dóna’t permís per descobrir, experimentar, compartir, jugar i vibrar. Regala emocions...

Els productes eròtics són un recurs per despertar-nos, moure’ns, convidar-nos a sortir de la rutina i (re)trobar-nos com a parella. I tot això en forma de joc!
 
Arxivat a:
Opinió



Participació