Taula rodona sobre la consulta del 9-N

per Redacció, 2 d'octubre de 2014 a les 11:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 d'octubre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Amb el títol "La consulta del 9-N. I ara què?", es  va fer dimecres, 1 d’octubre, a dos quarts de nou del vespre, a la Sala d'Actes del Centre Cultural del Casino.
El debat  va tenir lloc dins del cicle Temes del Pou,i va comptar  amb la presència de Josep Camprubí (ANC), Jordi Corrons (Òmnium Bages), Pere Culell (ERC), Maribel Luzón (ICV), Josep Oliva (CDC), i Jordi Garcés (CUP), moderats pel periodista Carles Claret, cap de redacció d'El Pou de la gallina.

 

En el mateix acte es va presentar el número d’octubre de la revista El Pou de la gallina, que ofereix un ampli reportatge de la presència de manresans a la Via Catalana 2014, a Barcelona. D'altra banda, el personatge entrevistat a fons és la treballadora social Lourdes Perramon, que actualment és superiora general de la Congregació de Germanes Oblates del Santíssim Redemptor a Madrid.
 
I ara què? És la pregunta que ens anem fent tots plegats a mesura que avança el procés que està vivint Catalunya. Ningú va dir que fos fàcil i massa vegades hem sentit que la partida d’escacs consisteix a fer moviments estratègics ben planificats i cremar etapes, una darrere l’altra. La paciència i les energies, però, en alguns casos sembla que trontollen.

Arxivat a:
Temes del Pou, 9-N, consulta



Participació