premis Oleguer Bisbal

05/05/2023
Imatge il·lustrativa
Foto: Jordi Alavedra
Després del debat electoral, que van organitzar El Pou de la gallina i la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa, la revista va lliurar, en el marc de la celebració dels seus 36 anys, els vint-i-vuitens Premis Oleguer Bisbal, escollits per votació entre els seus lectors.
02/05/2023
Imatge il·lustrativa
Com cada quatre anys, la revista El Pou de la gallina i la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa (FAVM) organitzen el debat "Nou preguntes per a nou candidats", que comptarà amb la presència dels caps de llista de les formacions que es presenten a les properes eleccions municipals a Manresa: Marc Aloy (ERC), Ramon Bacardit (JuntsxManresa), Anjo Valentí (PSC), Roser Alegre (Fem Manresa), Andrés Rojo (Ciutadans), Joan Vila (Impulsem Manresa), Ana C. Querol (ECP), Josep Lluís Javaloyes (PP) i Sergi Perramon (FNC). L’acte es farà el proper dimecres 3 de maig, a l’auditori de l’Espai Plana de l’Om, a les set del vespre.
02/05/2022
Imatge il·lustrativa
En el marc de la celebració dels 35 anys de la revista El Pou de la gallina, el passat dimecres 4 de maig, a la sala d’actes del Casino, vàrem fer el lliurament dels vint-i-setens Premis Oleguer Bisbal, escollits per votació entre els nostres lectors.
01/09/2020
Foto: Francesc Rubí.
Foto: Francesc Rubí.
L’acte va ser el passat 2 de setembre a l’auditori de la Plana de l’Om, en el marc de la celebració dels 33 anys de la revista manresana d’informació i opinió.
Pàgina 1 de 1