picapoll
23/06/2022
Jaume Pont, sommelier del Setè Cel
Un dels cellers més petits de la DO Pla de Bages ens mostra com el nostre picapoll, ben treballat, pot donar-nos molts bons resultats.
25/10/2021
Joan Tomasa, sommelier de Vins Tomasa
Projecte de la família Roqueta d’elaboració de vins com a principis del segle passat, al mas Arboset, on disposen d’una tina de pedra seca voltada de vinyes de més de vuitanta anys.
19/09/2021
Marc Maldonado, sommelier d’Oller del Mas
Vi tribut a la primera pubilla d’Oller del Mas: Ròmia Oller, i 1a generació (1281-1308). Elaborat amb varietats autòctones: carinyena, garnatxa, sumoll, mandó i picapoll negre. Així obtenim tipicitat i identitat bagenca.
20/12/2019
29/08/2019
Marc Maldonado, sommelier de l’Oller del Mas
28/03/2019
Joan Sala, sommelier de Vins Alsina
22/02/2019
Joan Tomasa i Garroset, sommelier de Vins Tomasa
04/02/2019
Sergi Blanqué, sommelier de 1834 El Terrer de Santpedor
21/11/2018
Marc Maldonado, sommelier de l’Oller del Mas
25/05/2018
Joan Tomasa Garrosset, sommelier de Vins Tomasa
12/07/2017
Josep Pelegrín, sommelier d
10/03/2017
Joan Tomasa Garroset, sommelier de Vins Tomasa
10/11/2016
Pilar García
11/10/2016
Marc Maldonado
09/11/2013
Chrístian Carné d
Pàgina 1 de 1