macabeu
29/12/2021
Pilar García, sommelier de Las Vegas
El celler Sanmartí de Serrahima, a Sallent, és un autèntic "chateau" envoltat de vinyes formoses. Una visita obligada per als bagencs. Amb una tradició vinícola documentada des de l’any 996 i amb un gran patrimoni històric i familiar.
29/11/2021
Sergi Blanqué, sommelier d’El Terrer 1834
Varietal de macabeu. Primer vi blanc brisat –és a dir, com si féssim un vi negre– del celler Murallius. En contacte amb les pells durant cinc dies. Envellit en barriques de roure durant cinc mesos.
04/10/2021
Marc Ávalos, sommelier de La Vineria
Us presento una de les últimes novetats de Vinyes d’Empremta, de Navàs, un celler que any rere any creix en finesa de les seves microvinificacions. El 2019 va ser una anyada càlida, però tot i així la frescor d’aquest vi és magnífica.
29/06/2020
Josep Pelegrín, sommelier de l’Escola Joviat
Un cava a la DO Pla de Bages? La resposta és sí, però no dins la DO. Perquè, evidentment, ja forma part de la DO Cava. Aquesta regula l’elaboració de vins escumosos seguint el mètode tradicional, el de la segona fermentació dins l’ampolla. I és que Artés és un dels municipis autoritzats per elaborar aquest producte.
29/07/2019
Marc Àvalos, sommelier de La Vineria
20/07/2018
Marc Avalos, sommelier de La Vineria
16/10/2017
Jaume Pont, sommelier del Setè Cel
10/08/2017
Marc Àvalos, sommelier de La Vineria
Pàgina 1 de 1