MENÚ PRINCIPAL
CERCA
PORTADA
QUI SOM
SUBSCRIU-TE
Cerca
Portada
Temes del Pou
Cultura
Gent
Història Manresa
Paisatge
Consells
Opinió
El Cul del Pou
Qui Som
Aniversaris
Hemeroteca
Premis Oleguer Bisbal
Subscriu-te
gastronomia
02/12/2020
Avui sopem al barri antic
per
Josep Fornells
24/12/2019
Cuina manresana, entre la proximitat, la tradició i la capitalitat comercial
per
Carles Claret
05/11/2019
Taula rodona sobre ‘L’essència de la cuina manresana’, al Casino
02/05/2015
Mai no diguis ai si et trepitja un xai
per
Eduard Merly / Guillem Puig
23/01/2015
La força del verd
per
Eduard Merly/Guillem Puig
23/12/2014
De porc i de senyor
per
Eduard Merly / Guillem Puig
08/06/2012
El nou, però l’autèntic
per
Eduard Merly / Guillem Puig
26/04/2012
Ideal per ‘tirar els trastos’
per
Eduard Merly i Guillem Puig
Pàgina 1 de 1
< Anterior
Següent >