Madrid

13/09/2023
Alguns manresans residents a Madrid, amb acompanyants, a la Puerta del Sol, vora la popular escultura de l’Oso y el Madroño, que simbolitza la ciutat, el diumenge 21 de maig.
Alguns manresans residents a Madrid, amb acompanyants, a la Puerta del Sol, vora la popular escultura de l’Oso y el Madroño, que simbolitza la ciutat, el diumenge 21 de maig. | Ramon Fontdevila
per Ramon Fontdevila i Jaume Puig
Tots tenim un conegut que ha migrat: perquè els negocis li han anat bé, perquè està ampliant estudis, perquè ha volgut cercar nous horitzons o perquè Manresa se li ha fet petita. Moltes vegades la destinació és Barcelona o s’enfila nord enllà. Fins i tot pot prendre una dimensió intercontinental. Però sovint oblidem que Madrid també pot ser una destinació alternativa. Una ciutat que ha atret alguns dels nostres veïns fins al punt que alguns han decidit quedar-s’hi.
06/06/2023
Imatge il·lustrativa
El passat 7 de juny es va fer una taula rodona, dins del cicle "Temes del Pou", a la Sala d'Actes del Centre Cultural el Casino, sobre: "Manresans a Madrid", amb una conversa entre Pere Baltiérrez, retornat recentment de la capital de l’estat després de viure-hi divuit anys, i Ramon Fontdevila i Jaume Puig, autors del reportatge.
30/04/2015
per Àlex Alegre
04/11/2012
Imatge il·lustrativa
per Ramon Aran i Vilà
Pàgina 1 de 1