MENÚ PRINCIPAL
CERCA
PORTADA
QUI SOM
SUBSCRIU-TE
Cerca
Portada
Temes del Pou
Cultura
Gent
Història Manresa
Paisatge
Consells
Opinió
El Cul del Pou
Qui Som
400 Pous
Aniversaris
Hemeroteca
Premis Oleguer Bisbal
Subscriu-te
DEL TROS A LA SENALLA
12/05/2015
Vegetalia: productes alimentaris ecològics i del Moianès
per
Alba Pique / Laia Puig
06/04/2015
Pastures de Castelltallat: xai i vedella ecològica de km0
per
Alba Piqué / Laia Puig
15/03/2015
Oli i sucre: melmelades i conserves de proximitat
per
Alba Piqué / Laia Puig
10/02/2015
Cervesa Bou: artesana i manresana
per
Alba Piqué / Laia Puig
01/12/2014
Marta Cruz: cosmètica natural i de proximitat
per
Alba Piqué / Laia Puig
29/10/2014
Farines de blat amb aval de 100 anys d’experiència
per
Alba Piqué / Laia Puig
01/05/2014
Una aposta per la vedella ecològica, al Moianès
01/04/2014
Forn de Fonollosa: recuperem el pa d’abans
per
Alba Piqué / Laia Puig
07/02/2014
El molí d’oli de Rajadell: almàssera de premsat tradicional
per
Alba Piqué / Laia Puig
30/12/2013
La Cabreria: formatges i derivats d’Oló
per
Alba Piqué / Laia Puig
01/12/2013
Urpina: vins amb història del pla de Bages
per
Alba Piqué / Laia Puig
29/10/2013
Mel i horta cada dia, sota les voltes del Puigmercadal
per
Alba Piqué / Laia Puig
30/09/2013
Cal Santacreu: verdures i fruita del Poal a mercat i per internet
per
Alba Piqué / Laia Puig
19/07/2013
EcoPallareta: ous i pollastres ecològics
per
Alba Piqué / Laia Puig
Pàgina 1 de 1
< Anterior
Següent >