PROPOSTES

Sortegem 3 entrades dobles per a la 24a Fira Mediterrània

Per participar només ens has de seguir a Instagram i fer m'agrada a la publicació dels espectacles dels quals vols aconseguir les entrades dobles. El dia 13 d'octubre farem el sorteig entre tots els participants.

per El Pou, 5 d'octubre de 2021 a les 11:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Entrada doble per a la presentació del disc Fiat Lux de Tarta Relena. Divendres, 15 d'octubre, a les 21:00h a la Sala gran del Teatre Kursaal.


Tarta Relena explora a cappella les sonoritats de la música vocal, buscant la complexitat en la senzillesa i la màxima expressió amb el mínim d’elements. El seu repertori inclou músiques de tradició oral i cançons d’autor de la Mediterrània. Al nou disc segueixen l’evolució de treballs anteriors, amb més presència electrònica i temes en català, grec, castellà, llatí, judeocristià, occità i georgià.
 

Entrada doble per al concert Alamanac, 40 anys. Dissabte, 16 d'octubre, a les 17:00h al Teatre Conservatori.
 

40 anys després d’Almanac, el primer disc del grup La Murga, nascut amb la voluntat de portar les cançons i melodies tradicionals cap a un espai de dignificació, experimentació, risc, respecte i divulgació, Jordi Fàbregas va reunir un grup de músics per presentar-ne una versió reinterpretada, amb l’esperit il·lusionador renovat i ampliat i contemplant el testimoni recollit per les generacions posteriors.
 

Entrada doble per a l'estrena de Tranquila. Celeste canta Chavela de Celeste Alías. Diumenge, 17 d'octubre, a les 13:00h al Teatre Conservatori.
 

Celeste canta Chavela és un cant de llibertat i d’amor, una festa pels difunts, una celebració de la vida i de la mort, homenatge a una figura cabdal de la música popular, Chavela Vargas. Celeste Alías hi posa la cara i la veu en aquesta celebració, i com en un cabaret, buscant la màxima proximitat amb el públic, s’endinsa en l’univers de l’artista mexicana.
 
Arxivat a:
Cultura, música



Participació