El Pou lliura els premis Oleguer Bisbal, després d’un debat sobre la influència de les xarxes en el periodisme, en l’acte central del seu 30è aniversari

per El Pou, 16 de maig de 2017 a les 11:56 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de maig de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
TEMES DEL POU. L’auditori de la Plana de l’Om va acollir ahir l’acte central de celebració del trentè aniversari de la revista manresana El Pou de la gallina


Durant la primera hora, es va debatre sobre “Globalització i xarxes socials versus informació i anàlisi”, amb la presència de Ximo Blasco, coordinador dels Serveis Informatius de TV3; Cristina Riba, periodista i presentadora de TV3; Jordi Serrat, doctor en Periodisme i professor de la Universitat de Vic, i Francesc Soler, periodista, bloguer i director de l’agència Cooking Communication, moderats pel cap de Redacció de la revista, Carles Claret.
 
Acabat el debat, es va donar pas al lliurament dels vint-i-dosens premis Oleguer Bisbal als manresans més manresans, escollits per votació popular entre els lectors i subscriptors de la revista, que enguany es van atorgar a Francesc Comas ("manresà més manresà"), la directora coral Rosa Maria Ortega ("manresana del Pou") i Cineclub Manresa i Esclat Escola de Música ("manresans d’actualitat, ex aequo").
 
Van lliurar els premis l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent; la regidora de Cultura, Anna Crespo, i el president de l’Associació Cultural El Pou de la gallina, Jaume Puig.
 Participació