25è Aniversari

Sant Jordi

El 23 d'abril de 2012, amb la ja habitual presència al Passeig de Pere III, El Pou de la gallina dóna el tret de sortida al vint-i-cinquè aniversari.
Festa a El Sielu


El divendres 27 d’abri, el Sielu acull una festa que acull un bona quantitat de redactors i col·laboradors de la revista des de 1987. Durant l'acte, també es lliuren els dissetens premis Oleguer Bisbal.
Una auca i un vídeo commemoratius


L’Associació Cultural El Pou de la gallina edita també l’Auca dels 25 anys del Pou, amb textos de lo Gaiter del Calders i dibuixos de Manel Fontdevila.Paral·lelament, el col·laborador Joan Segon, prepara un vídeo commemoratiu que recull les imatges i les portades més representatives del quart de segle d'història.Acte institucional


El dia 4 de març, el saló de sessions de l’Ajuntament de Manresa acull l’acte commemoratiu del vint-i-cinquè aniversari, amb una conferència del periodista de Televisió de Catalunya Esteve Soler i la presència de 4 dels cinc alcaldes de la democràcia i la lectura d'una carta del batlle absent, Joan Cornet.
Cicle de xerrades
"25 anys del Pou"

Entre el 23 de maig i el 6 de juny, la Sala d'Actes del Centre Cultural del Casino acull, setmanalment, un cicle de xerrades a càrrec de tres ponents de prestigi que desperten gran interès.

Rafel Nadal:  "Memòria i periodisme", el 23 de maig
Vicent Partal: "Periodisme digital i periodisme local", el 30 de maig
Joan Manuel Tresserras "Global i local: noves formes de comunicació", el 6 de juny


Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.