Etiqueta televisió

Hi havia un diari, tres ràdios, una televisió i un mensual

FA 25 ANYS. 'Regió7' era un diari en contínua expansió. Ràdio Manresa i Ràdio Nova Manresa emetien força radiofórmula en cadena, Ràdio Ciutat maldava per ser una alternativa radiofònica jove i Televisió de Manresa no tenia els mitjans ni els recursos econòmics per fer una televisió digna.

«Espero que amb la independència tornem a tenir una televisió»

TEATRE-ENTREVISTA. L'any vinent farà 50 anys de l'inici de la carrera d'aquest rodamón de l'escena. Carles Canut, nascut a Gerri de la Sal (Pallars Sobirà) el 1944, és conegut, sobretot, pel jutge Rafeques de TV3 i per ser un periquito sense complexos. La seva carrera teatral és vasta i plena. El 2008 va guanyar el premi Max (els Goya del teatre espanyol) al millor actor secundari. La setmana passada el vam tenir al Kursaal interpretant en Jaume, un burgès segrestat per etarres en la sàtira Burundanga, de Jordi Galceran.

«No tenia gaires ganes de dedicar-me al teatre»

TEATRE. Inaugurem la secció de teatre amb una entrevista a un dels grans actors del país, Pere Arquillué, que actualment interpreta el paper de Claudi Guitart a La Riera de TV3. Arquillué és un actor amb una dilatada i premiada trajectòria teatral. Va ser a finals de març a Manresa per interpretar el paper d'un marit borratxo, sarcàstic i sense pèls a la llengua a l'obra Qui té por de Viriginia Woolf. Amb en Claudi parlem de teatre, de televisió i de cinema.
Pàgina 1 de 1
  
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.