Etiqueta seguretat

La seguretat privada funcionava amb irregularitats

FA 25 ANYS. El boom de la seguretat privada havia desbordat la llei i això havia comportat el naixement de moltes empreses pirates i la necessitat d’elaborar una nova legislació, que posava en alerta els empresaris del sector.

La seguretat laboral depenia dels empresaris

FA 25 ANYS. Les mútues, entitats que depenien de les mateixes empreses, controlaven els accidents i les malalties laborals. Així ho reflectia el tema central de la revista d’aquell mes de juny, en què els sindicats reconeixien que els seus canals de pressió eren insuficients per obligar les empreses a millorar les condicions de seguretat.

“La Seguretat Social catalana és necessària i és possible. És una funció essencial que tenen tots els estats”

ENTREVISTA. Josep Fargas Fernández és doctor en Dret per la Universitat Pompeu Fabra, ha elaborat com a tècnic l’informe del Consell Assessor de la Transició Nacional sobre la Seguretat Social catalana. Especialista en Dret del Treball i de la Seguretat Social, des del 2003 n’és professor titular a la Universitat Pompeu Fabra, de la qual va ser secretari general del 2009 al 2013 i en va rebre la medalla per les feines de gestió. 
Pàgina 1 de 1
  
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.