Etiqueta sant

Sant Jordi, la llegenda definitiva

FILA CULTURAL. Relat inspirat en la llegenda del sant capadocià per ser llegit en veu alta i amb veu de trobador.

Sant Andreu, vuit segles d’història

PATRIMONI. L’hospital de Sant Andreu és un conjunt d’edificis bastits entre els segles XIII i XX conegut per tots els manresans per la seva funció sanitària. Està situat entre els carrers de l’Hospital i del Remei de Dalt i la plaça de l’Hospital, en un raval d’origen medieval prop de l’antic clos murallat de la ciutat.

«Des de fa uns anys, els metges cobrem una bufanda que depèn d’una manera important del que receptem»

ENTREVISTA Josep Ubach Serna és metge de capçalera a Sant Fruitós de Bages i també treballa al Servei d’Urgències del Centre Hospitalari i Cardiològic de Manresa. Durant els setanta va fer de productor i guionista de La nostra cançó, un programa que emetia Ràdio Ripoll. El 2002 va publicar el Dietari apòcrif d’ironies i sarcasmes.

Moià s'apunta als concursos de cavalls el mateix cap de setmana que Sant Fruitós

NOTÍCIA. El cap de setmana del 13 i 14 de juliol les competicions d'equitació són protagonistes al Bages. En aquest cas, es portarà a terme un concurs social de salt a les instal·lacions del Centre Hípic el Grèbol, a Moià. Aquesta competició, a diferència de la que es realitza el mateix cap de setmana a Sant Fruitós de Bages de doma clàssica, és de dos dies: dissabte i diumenge.

Sant Fruitós acollirà d'aquí 15 dies el cinquè concurs hípic de doma clàssica

EQUITACIÓ. El Club Hípic Equitació del Bages és una de les referències a l'exterior de Sant Fruitós. Per cinquena vegada, obrirà les portes al públic en una demostració, en format de concurs, de l'especialitat de la doma clàssica, una bon trampolí per als qui es volen dedicar a l'hípica.

Shakespeare al Claustre de Sant Ignasi

TEATRE. La companyia Parking Shakespeare ha tancat la temporada de teatre del Kursaal. La companyia ha representat al Claustre de Sant Ignasi (Museu Comarcal) Treballs d'Amors Perduts.
Pàgina 1 de 2
 Següent >
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.