Etiqueta renfe

El Parlament prioritza desdoblar la C-55 en comptes d'aixecar el peatge de la C-16

TRANSPORTS. El Parlament de Catalunya ha aprovat per unanimitat una moció sobre infraestructures, presentada pel PP, que posa el desdoblament de la C-55 en la primera línia de sortida per a quan hi hagi disponibilitat pressupostària. La moció gairebé tanca les portes, però, a aixecar les barreres del peatge de la C-16 i establir aquesta via com una alternativa gratuïta a la perillosa C-55. 

«Haurem de mirar menys Barcelona i més la resta de Catalunya»

ENTREVISTA. En la tercera i última entrega de l'entrevista, l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, alerta que Manresa s'ha d'obsessionar menys en voler connectar amb Barcelona i prioritzar xarxes no radials amb la resta de Catalunya. Parlem de transports, de la Renfe i del paper de l'Ajuntament en la millora d'aquestes infraestructures. Junyent també es lamenta de la poca disponibilitat de recursos per a inversió, del carril bici i de la compra de la torre Lluvià.
Pàgina 1 de 1
  
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.