Etiqueta psc

«En canviar de professió, el meu pare em va dir: "L’únic que vull és que continuïs essent honest."»

ENTREVISTA. Felip González Martín és el primer Secretari de l’Agrupació del PSC de Manresa des del 14 d’abril del 2012, és president i portaveu del grup municipal socialista com a regidor a l’Ajuntament de Manresa. Fou cap de gabinet en l’alcaldia de Jordi Valls a Manresa i també a Badalona. 

Converses amb els deu aspirants a l'alcaldia de Manresa

REPORTATGE-POLÍTICA. Com fa quatre anys, el Pou ha apostat per acarar els deu aspirants a l’alcaldia de la ciutat amb ciutadans i ciutadanes amb acreditat pedigrí sociocultural manresà. El resultat: preguntes diverses, cordialitat màxima, visions diferents de la ciutat i la manera de governar-la i, sobretot, opinions no gaire discordants a l’hora de diagnosticar les problemàtiques que cal abordar immediatament 

El PSC també s’esquerda al Bages

REPORTATGE. A Manresa i al conjunt de la comarca, com passa a la resta de Catalunya, el procés sobiranista ha fet trontollar l’ideari del partit. El daltabaix electoral, la pèrdua de pes institucional i els plantejaments de l’actual direcció nacional han accentuat encara mes la divisió entre els partidaris d’un partit federalista vinculat a un projecte estatal i els que advoquen per un PSC amb idees pròpies que abraci el sentiment sobiranista creixent. 

«El Maig del 68 va ser una parida que va donar el fill anys més tard amb noves formes de militància contràries als estalinians»

ENTREVISTA. Gentil Puig i Moreno és professor honorari de les universitats Autònoma de Barcelona i de Perpinyà, és doctor en lingüística romànica per la Universitat de Montpeller i habilitat en ciències del llenguatge. Especialista en lingüística aplicada al coneixement de les llengües, sociolingüística, antropología cultural i interculturalitat, és expert del Consell d’Europa en les llengües minoritàries.

Els joves polítics demanen pas

REPORTATGE. No s’allunyen dels discursos oficials dels seus partits. Tenen la lliçó apresa. Però alhora no s’estan de criticar algunes servituds de la política, que tanmateix veuen com a instrument útil i necessari per canviar les coses.

Navarro, al Museu de la Tècnica, treu el papu contra Herrera per evitar més fugues

CRÒNICA. Avui dimarts ha estat el torn de les tropes socialistes. Pere Navarro ha fet parada a Manresa al Museu de la Tècnica, davant d'unes 180 persones que no omplien el recinte, tot i que sí les cadires que els quadres locals havien preparat. Navarro s'ha centrat a demanar la confiança als que dubten entre el PSC i ICV.

«El federalisme que defensem seria bo per a Catalunya i per a Espanya»

ENTREVISTA. Josep Gonzàlez Cano és el primer secretari de la JSC Manresa i el viceprimer de la Federació de les Comarques Centrals. Número 13 a les últimes eleccions municipals pel PSC, estudia Ciències Polítiques a la UAB. Ens parla de la situació del PSC i de l'actualitat política. Gonzàlez representa a Manresa una vintena de joves manresans que són a bord del projecte socialista jove al municipi.
Pàgina 1 de 2
 Següent >
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.