Etiqueta pressupostos

El dèficit municipal s’enfilava a 400 milions de pessetes

FA 25 ANYS. Durant l’exercici del 1991, es consolidava i creixia el dèficit municipal, provocat especialment per una previsió d’ingressos excessivament optimista a l’hora de redactar els pressupostos, que l’oposició atribuïa a la cursa final cap a les eleccions.
 

Les joventuts manresanes remenen els duros de l'Ajuntament

DEBAT. Els dirigents de les joventuts polítiques de la ciutat i la comarca expressen la seva postura respecte dels pressupostos d'enguany, que només reserven 300.000 euros per a noves inversions a la ciutat, seguint el cicle de debats que va iniciar El Pou Digital

«Haurem de mirar menys Barcelona i més la resta de Catalunya»

ENTREVISTA. En la tercera i última entrega de l'entrevista, l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, alerta que Manresa s'ha d'obsessionar menys en voler connectar amb Barcelona i prioritzar xarxes no radials amb la resta de Catalunya. Parlem de transports, de la Renfe i del paper de l'Ajuntament en la millora d'aquestes infraestructures. Junyent també es lamenta de la poca disponibilitat de recursos per a inversió, del carril bici i de la compra de la torre Lluvià.
Pàgina 1 de 1
  
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.