Etiqueta picapoll

Cent.Kat Picapoll 2018

VINS DEL BAGES. Un vi jove del celler Grau i Grau, en què es busca una manera diferent de poder atraure nous adeptes. Amb una criomaceració de les pells durant 16 hores i fermentació alcohòlica a temperatura controlada de 14 ºC-16 ºC, es para la fermentació i es deixen uns 10 grams de sucre sense fermentar, fet que li dona un toc dolcet.

Bernat Oller Blanc de Picapolls 2018

VINS DEL BAGES. El Bernat Oller Blanc de Picapolls 2018 és una clara evolució de la varietat Picapoll al Pla de Bages. Des del seu inici, amb la seva primera anyada al 2008 fins enguany, la incorporació de la Picapoll Negre va fer que el vi guanyés en caràcter i identitat.

5 Somades 2017 de Vinyes de Castellgalí

VINS DEL BAGES. Elaborat 100% amb la varietat Picapoll Blanc, el nom prové de la càrrega que podia transportar un ase. Cinc somades són els kg de raïm que s’han fet servir.

Jaume Vilanova blanc 2016 (Mas de Sant Iscle)

VINS DEL BAGES. Al celler Mas de Sant Iscle, en la seva trajectòria de crear i desenvolupar vins nous, neix Jaume Vilanova blanc 2016. Les vinyes són conreades en una de les zones més privilegiades al bell mig del Pla de Bages. 

Artium picapoll bota 2017

VINS DEL BAGES. Un vi 100% picapoll amb molta personalitat, elegant, subtil i perfumat. La fusta no l’embafa gens ni mica. Per beure’l en un segon o tercer any millor.

Vitis Picapoll

VINS DEL BAGES. L’any 2016 va néixer la primera cervesa elaborada al Bages a partir de la varietat de cep bagenca per excel·lència: "picapoll". 

Mas de Sant Iscle Picapoll 2017

VINS DEL BAGES. La família Vilanova del Mas de Sant Iscle des dels seus inicis va recuperar, plantar i vinificar la varietat Picapoll. Antigament, a causa de la seva pell gruixuda, la feien pansir i així la podien menjar a l'hivern.  

Entrebosc blanc 2014

VINS DEL BAGES. Nou projecte vitivinícola engegat a Castellfollit del Boix, amb la idea d'elaborar vins amb protagonisme clar de les varietats històriques de casa nostra, però sense deixar de banda les vingudes de fora, com la cabernet franc. 

Isclet blanc 2016

VINS DEL BAGES. Em plau ser testimoni del naixement d'un nou petit gran vi blanc dins de la família dels vins de la DO Pla de Bages: l'Isclet 2016.

Vermut de Picapoll

VINS DEL BAGES. La Cooperativa d’Artés és dels cellers que més ha impulsat la varietat  picapoll al Bages. L’any 1955 ja elaborava vins amb aquesta varietat , fet que va contribuir que  no s’arrenquès aquesta varietat. Des d’aleshores han elaborat vins joves, amb criança en bóta (premi Vinari-14) i la mistela de picapoll com a vi de postres. Ara, l’Anna Berenguer, enòloga i gerent del celler, gran innovadora, ha creat un nou producte: el Vermut de Picapoll. 
Pàgina 1 de 2
 Següent >
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.