Etiqueta medi ambient

Glocal

NATURA URBANA. Quan diem que alguna cosa és "global" sabem clarament què volem dir i quan és "local", també. Però hi ha una paraula híbrida i menys coneguda: "glocal".

Taula rodona sobre polítiques mediambientals a Manresa: present i futur

Es va fer dimecres, 4 de març, a la Sala d'Actes del Centre Cultural del Casino,

L’Agulla i Bufalvent: l’aigua i la brossa

NATURA URBANA. L’Anella Verda té dos parcs amb finalitats ambientals molt clares, definides i cabdals per a molts ciutadans, que responen a preguntes molt senzilles: d’on ve l’aigua que surt de l’aixeta de casa? I on va a parar la brossa que generem?

El Llobregat: miradors, cingles i meandres

NATURA URBANA. La conca manresana del riu és un espai poc conegut i de difícil accés per als manresans, ja que es troba en una vall fortament encaixada. L’aigua l’ha anat erosionant i excavant en travessar el pla de Bages. L’espai ha quedat separat o exclòs de l’impacte humà i l’ha convertit en un autèntic corredor biològic.

Pàgina 1 de 1
  
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.