Etiqueta infants

La vida de les joguines

INSTANT / INSTANTÀNIES. Has sentit mai el caliu nostàlgic de retrobar-te amb la joguina de quan eres un nen? Potser te la trobes empolsinada i plena d’esquerdes del pas dels anys. I te la tornes a mirar amb aquells ulls càndids que eren feliços amb poca cosa. Olores la joguina vella i recordes aquell lloc i aquells amics amb qui ets senties lliure. El filòsof i teòleg català Raimon Panikkar va expressar que, en el precís moment que un pretén saber-ho tot, perd la innocència.

«La Bambolina no és una ludoteca sinó un espai familiar»

EMPRENEDORIA. Mònica Cuesta era tècnica d’exportacions d’una multinacional suïssa i ara ha creat, juntament amb Glòria Uró i Noemí Mayola, un ateneu familiar. La Bambolina és una franquícia on infants i adults poden fer teatre, disfressar-se o jugar a jocs de taula. També hi organitzen xerrades i tallers per a les famílies i l’espai és alhora una botiga de joguines, i una cafeteria restaurant de menjar ecològic i de proximitat.

Pàgina 1 de 1
  
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.