Etiqueta immigració

Les presons invisibles: els CIEs

DOCUMENTAL-ANÀLISI. Cada vegada hi ha més organitzacions que es mobilitzen per aconseguir el tancament dels Centres d'Internament per a Estrangers (CIEs), presons a l'ombra que priven de llibertat a les persones per no tenir els documents en regla. Us oferim un documental, en exclusiva, d'unes estudiants de Postgrau en Ciències Polítiques a la UAB que n'han fet el tema de la seva tesina. Els CIEs ofereixen unes condicions penoses als interns, presoners sense haver delinquit. Aquest cap de setmana s'ha celebrat unes jornades europees contra aquests centres.

«Es tendeix a titllar els immigrants de delinqüents, quan això no és així»

ENTREVISTA. Aisha Hammaoui va néixer a Manresa el dia 18 d’agost de 1992, de pares immigrants procedents del Marroc. La petita de sis germans, i amb un català perfecte, ha subratllat que “cal diferenciar entre els delinqüents i els immigrants”, posant com a exemple l’immigrant de Guinea que va rebre una menció especial per part de la Policia Local després de retornar 800 euros que va trobar en un caixer.

Manresa celebra dissabte una jornada formativa sobre immigració

NOTÍCIA. La Casa Flors Sirera acollirà aquest dissabte dia 27 d’octubre una matinal formativa per donar a conèixer els canvis sorgits als barris amb l’arribada de la immigració. Sota el títol “Societat i nova ciutadania. Realitats i estereotips al voltant de la diversitat,” l’objectiu de la jornada es reflexionar sobre el fet migratori i arribar a unes conclusions per poder començar a treballar a cada barri en consonància amb elles.
Pàgina 1 de 1
  
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.