Etiqueta guerra

Guerra, treva i amor

TEATRE. "La Treva" (Time stands still) de Donald Margulies, i dirigida per Julio Manrique e interpretada per Clara Segura (Sarah Goodwin), David Selvas (James Dood), Ramon Madaula (Richard Ehrlich) i Mima Riera (Mandy Bloom) es va poder veure a la Sala Gran del Teatre Kursaal. “La treva” és la primera de les 3 obres que conformen el TOC d’aquesta temporada. 

75 anys de l’ocupació franquista de Manresa

REPORTATGE. L’antic refugi antiaeri de la Renaixença ha estat el centre dels actes commemoratius dels 75 anys de l’entrada de les tropes franquistes a la ciutat. Un homenatge a les víctimes dels bombardejos, dues exposicions, un muntatge teatralitzat i la projecció dels documentals Els primers anys del franquisme a Manresa (1939-1959) i Entre el soroll i el silenci. Els bombardejos franquistes a Manresa (1938-1939) han servit per recordar el final de la Guerra Civil. Fotografies històriques del reporatge de Miquel Ausió i Llorenç Gamisans (Arxiu Gamisans)
Pàgina 1 de 1
  
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.