Etiqueta emprenedoria

Dani Molla: «Sempre m'havien agradat els animals»

EMPRENEDORIA. Fer de la teva passió una professió. Col·laborar, a més, amb associacions protectores d'animals. Oferir un ampli reguitzell de productes, intentant que siguin propers i naturals. Aquestes són les idees principals que ens emportem després de la inauguració de Bestial. Però millor que ens ho expliqui Dani Molla, l'emprenedor que, centrant-se en una necessitat que creia que Sallent tenia, va crear La botiga d'en Ceni.

Albert Barbé: «La Plana és un lloc de retrobament amb la voluntat de fer allò que desitges»

 EMPRENEDORIA. Imagineu-vos una masia amb 70 persones en un racó privilegiat entre el Bages i el Moianès on poder trobar un moment de pausa per crear, passar un dol o retrobar-te, que et donés una sensació de total llibertat i de pau. L’Imma Vives i l’Albert Barbé són els emprenedors de tota la vida que entrevistem en aquesta ocasió.

Albert Barbé: «La Plana és un lloc de retrobament amb la voluntat de fer allò que desitges»

 EMPRENEDORIA. Imagineu-vos una masia amb 70 persones en un racó privilegiat entre el Bages i el Moianès on poder trobar un moment de pausa per crear, passar un dol o retrobar-te, que et donés una sensació de total llibertat i de pau. L’Imma Vives i l’Albert Barbé són els emprenedors de tota la vida que entrevistem en aquesta ocasió.

Marc Martínez Amat: «El nostre objectiu és poder agrupar totes les ràdios locals del Bages i el Moianès»

EMPRENEDORIA. La unió fa la força. Per això, quatre emissores municipals han decidit apostar pel treball conjunt i els rèdits que es poden obtenir del treball en xarxa. Amb les noves tecnologies, la circulació d’informació, textos i enregistraments sonors és ràpida i, en règim cooperatiu, gratuïta. Ona Bages i Ona Moianès simbolitzen un projecte emprenedor en el cap periodístic.

Alfons Rodríguez: «Mai no m’havia imaginat passar-m’ho tan bé treballant»

EMPRENEDORIA. Kiwi és un coworking format per vuit autònoms que unint sinergies elaboren projectes per a empreses privades i entitats com Manresana d’Equipaments Escènics. La gràcia rau en el fet de poder canviar els membres segons els interessos del moment de cadascú. Això sí, als actuals els agradaria centrar-se en temes de comunicació i TIC.

«Volem que s'aprengui explorant i experimentant»

EMPRENEDORS. A Explora, entrant, a mà dreta, el taller. Més endins, la recepció. Abans d'arribar-hi, el meu peu topa amb un pot de vidre. El torno a posar a lloc. Tot i que està al mig del passadís, penso que aquest és el seu lloc, ja descobriré el perquè. A la paret del fons, un cartell on hi ha la paraula explora. I a la paret del costat també, EXPLORA, ara escrita en majúscules.

“En els últims dos anys hem arribat a facturar un milió d'euros”

EMPRENEDORIA. Amb només set anys de recorregut, On Laser és l’empresa líder en marcatge digital per a taps de suro. La seva innovació de l’ordinador al tap s’estén des de Girona fins a Califòrnia, passant per França, i és capaç de crear taps amb dibuixos de paisatges, versos o cares com la del Arguiñano. També han creat una aplicació mòbil que et permet veure la imatge del tap de suro en tres dimensions.

«La medicina ayurvèdica és una manera de viure en harmonia cos-ment amb la qual em sento representada»

EMPRENEDORIA. Diuen que tot el que aprenem ens serveix a la vida i la Carla Cases ho ha posat en pràctica. Potingues K és un projecte de cremes, olis, locions i gels naturals, sorgit a partir de les experiències viscudes a Xile, l’Índia i Catalunya.

“Volem donar-li vida al mercat”

EMPRENEDORIA. També hi ha qui emprèn emmarcat en un mercat. Municipal, d’aquells de tota la vida. A la Maria, la Laia i l’Eva feia temps que els rondava pel cap la idea d’oferir, en una parada del mercat Puigmercadal, productes agroecològics locals.

«Amb ganes, crec que podem arribar a tot arreu»

EMPRENEDORIA. A la vida prenem decisions, punts d’inflexió que provoquen canvis de rumb. La de la Queralt Vinyoli ha estat deixar la feina de cambrera, per provar de fer el que li agrada més: la fotografia. Concretament fotografia de reportatge documental i social. Per això ha materialitzat Queraltvinyoli.com en un estudi que ella mateixa ha arreglat a casa seva, una masia del Suanya.
Pàgina 2 de 5
< AnteriorSegüent >
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.