Etiqueta conservatori

El casament tradicional recuperava protagonisme

FA 25 ANYS. Passada la febrada rupturista dels anys setanta, molta gent tornava a casar-se amb tots els ets i uts. Tot i una minoria resistent, la major part de manresans feia mans i mànigues per pagar-se el millor convit de bodes, el més sofisticat vestit de núvia i el més complet vídeo per immortalitzar l’esdeveniment. El cost mitjà de la celebració era d’un milió i mig de pessetes.

Ramon Mirabet reestrena el Teatre Conservatori

MÚSICAEl cantautor, Ramon Mirabet, va presentar ahir al Teatre Conservatori de Manresa el seu segon projecte musical, 'Home is where the heart is', un disc ple de llum i autenticitat, on Mirabet ret homenatge al blues, al jazz i al folk.

 

L’estil «manchesterià» de la fàbrica Balcells

PATRIMONI. Aquesta fàbrica de pisos es considera la primera mostra a Manresa de la tipologia industrial anglesa i s’ha rehabilitat amb èxit per usar-la com a escola de música. És un dels exemples de recuperació del patrimoni industrial de la ciutat.

«El mètode del Pare Ireneu va crear un ensenyament de la part teòrica de la música molt més amena»

Josefina Alavedra Vilurbina és pianista i ha estat professora de llenguatge musical durant molts anys.L’octubre de 1948 va obtenir el professorat en solfeig i teoria al Conservatori Municipal de Música de Manresa i el juliol de 1953 el de piano. El 1955 obté aconsegueix la titulació de pianista professional. Des del 1988 va ser professora Superior de Llenguatge Musical al Conservatori de Manresa. Des de l’any 2009 treballa amb alumnes de piano i llenguatge musical al Casal de la Gent Gran.

Pàgina 1 de 2
 Següent >
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.