cabernet sauvignon
24/05/2021
Pilar García, sommelier de Las Vegas
Segurament el vi jove del Bages més guardonat i més ben puntuat per la crítica especialitzada. S’ho mereix. I acaba de sortir al mercat a finals de març.
25/02/2021
Joan Tomasa Garroset, sommelier de Vins Tomasa
El Josep Codina, amb criteris moderns per a varietats clàssiques (Cabernet, Merlot, Syrah o Picapoll) criteris d’agricultura ecològica i lleugeres connotacions d’agricultura biodinàmica–, produeix vins de molt alta qualitat dins del Bages. El més nou és el Thor negre 2019, vi jove i germà petit del Murallius.
01/11/2020
Pilar García, sommelier del restaurant Las Vegas
Vi nou de la família Roqueta, que, amb la seva vocació per expressar en els vins el seu paisatge, ha reconduït l’antiga criança i l’ha modernitzada amb la varietat autòctona comarcal Mandó.
06/08/2020
Sergi Blanqué, sommelier d’El Terrer 1834 de Santpedor
És el nou vi aparegut després del canvi de propietaris. Sauvignon blanc 100%, es verema en caixes de 15 kg per preservar els raïms.
09/04/2020
Jaume Pont, sommelier de Setè Cel
28/02/2020
Pilar García, sommelier de Las Vegas
10/10/2019
Sergi Blanqué, sommelier de 1834 El Terrer Santpedor
12/12/2018
Josep Pelegrin, sommelier de l’Escola Joviat
02/11/2018
Jaume Pont, sommelier de Setè Cel
17/09/2018
Pilar García, sommelier de Las Vegas
25/04/2018
Jaume Pont, sommelier del Setè Cel
07/06/2017
Pilar García, sommelier de Las Vegas
10/03/2017
Joan Tomasa Garroset, sommelier de Vins Tomasa
09/02/2017
Jaume Pont, sommelier de Setè Cel
Pàgina 1 de 0