Etiqueta barri antic

Del barri Antic al barri Intestí

MANRESA, ESPÒILER 2022. PER EMISSARI 2022

Tap'Antic 1522

MANRESA, ESPÒILER 2022. PER EMISSARI 2022

El Centre Històric vist des dels terrats

TEMA DEL MES. Les cobertes dels edificis manresans estan resoltes majoritàriament amb teulades, perquè hi ha una amplitud tèrmica molt gran i massa humitat durant el dia a l'hivern. És difícil trobar-hi terrats característics amb bones vistes, al contrari del que podria passar en ciutats de la costa amb climes més suaus, però hem volgut pujar a una dotzena, que ofereixen unes bones panoràmiques del Centre Històric.

El nou Espai Òmnium, una sala oberta a tothom

FILA CULTURAL. “Contra les fronteres, sempre cap a la llibertat”, diu en àrab un dels grafits que decoren el mur del capdamunt de la baixada dels Dret. Uns metres més enllà, en el número 38 del carrer de Sobrerroca, s’hi allotja des de fa uns dies la seu comarcal d’una entitat que, des de fa més de 40 anys, ha utilitzat la llengua, la literatura i la cultura catalanes com a eines de cohesió social.
Pàgina 1 de 2
 Següent >
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.