Etiqueta vinyoli

«Amb ganes, crec que podem arribar a tot arreu»

EMPRENEDORIA. A la vida prenem decisions, punts d’inflexió que provoquen canvis de rumb. La de la Queralt Vinyoli ha estat deixar la feina de cambrera, per provar de fer el que li agrada més: la fotografia. Concretament fotografia de reportatge documental i social. Per això ha materialitzat Queraltvinyoli.com en un estudi que ella mateixa ha arreglat a casa seva, una masia del Suanya.

Carles Morell: «No crec en el concepte romàntic d'originalitat»

ENTREVISTA-LITERATURA. L'artesenc Carles Morell (1992) acaba de guanyar-se un lloc de pes entre els noms emergents de la poesia catalana amb la consecució del 50è Premi Amadeu Oller per a poetes inèdits de menys de 30 anys, amb el llibre, més que no recull, 'Els vapors que maten'. L'obra té un component clar de tribut a Vinyoli, en ple any del poeta barceloní, però sobretot al postsimbolisme català. Sònia Moya va guanyar-lo també el 2010. Són part d'una època en què la poesia sembla reivindicar-se en recitals.
Pàgina 1 de 1
  
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.